Y8 har 10.000 gratis online spil – prøv Y8

VN:F [1.9.13_1145]
Giv stjerner hvis du elsker online spil:
Rating: 4.9/6 (77 votes cast)

Jeg har ikke talt alle Y8 spillene, for der er godt nok mange! Men mit bud er at der er cirka 10.000 online spil, som man kan spille helt gratis.

I øjeblikket er Y8 spil de sjoveste spil på internettet. Det vil sige at mange tusinde mennesker over hele verdenen spiller dem hver dag. I Danmark er der også rigtig mange der spiller det hver eneste dag. Måske er siden en af de mest populære.

Hver evig eneste dag – hele året rundt, kommer der nye sjove Y8 spil på markedet. Så hvis du startede med at spille Y8 nu, så ville du end ikke kunne nå at  spille alle Y8 spillene.

Så mange spil er der nemlig.

Med så mange spil er der naturligvis også et spil til dig, uanset om du er til Y8 pigespil eller Y8 drengespil. Hos Y8 er der spil i alle genre. Blandt andet kan du spille hestespil, alien spil, fodboldspil, krigsspil og meget meget mere! Faktisk findes der spil i alle tænkelige genre.

Når du spiller Y8 spil, så er du fri for irriterende popup reklamer, der ødelægger dine spil. Desværre benytter alt for mange online spille sider sig af dem!!

Y8 bliver opdateret hver evig eneste dag med nye spil, så der er hele tiden nye spændende og sjove spil, som du kan spille alene eller sammen med dine venner eller veninder. Alle spillene er såkaldte flash spil, hvilket for det meste er rigtig godt!

Hvilke spil synes vi er sjoveste?

The Champions 3D
Super sjovt online fodboldspil, hvor det handler om at banke kasser ind, hvilket er noget os fodboldfans elsker! Gameplayet er nemt at finde ud af og man er hurtigt i gang med at spille sin første fodboldkamp. Der er mange sjove fodboldspil på Y8, men The Champions 3D er helt sikkert ét af vores yndlings.

Gold miner – two player
Hvis dig og dine venner skal spille et fedt two player spil, så er det helt sikkert Gold miner. Du kan sikkert allerede originalen, hvor man kun kan spille en, men nu er der endeligt blevet lavet et Gold miner spil, hvor man kan spille to. Kan det blive bedre? Ikke hvis du spørger os. Spillet er stadigt det samme, så hvis du kender det i forvejen, så vil du også elske den nye version af Gold miner, hvor du kan spille to!

Dance girl
Især piger er vilde med at danse, men hvis du ikke vil have sved på panden, så er det godt at du kan spille Dance girl foran din computerskærm. Dance girl er et super godt spil, som de fleste piger vi kender er helt vilde med. Og jeg har faktisk også set flere drenge spille det – lige indtil de så at vi så det – så lukkede de ned for computeren tihi.

Bratz makeover game
Hvilken pige elsker ikke Bratz? Endnu et fantastisk Y8 spil et Bratz makeover game, hvor du skal style og smuksere Bratz. Enhver piges drøm! Når vi er sammen med vores venner eller spiller gratis spil i frikva, så er det tit Bratz make over game vi spiller!

Playing with fire 2
Er man til lidt mere action end Dance girl og bratz, så er Playing with fire 2 et rigtig godt bud på et spil, som man kan spille i rigtig mange timer! Playing with fire 2 minder rigtig meget om det gamle klassiske Bombermand, men her er der bare meget mere action. Playing er perfekt til et par fede timer med drengene.

Som du nok kan se, så er der rigtig mange sjove Y8 spil, men hvad er dit yndlings? Skriv en kommentar i feltet herunder og gør opmærksom på det spil du spiller mest.

Hvis du allerede kender Y8, så prøv Y3 eller Friv spil.

Men hvorfor er de blevet så populære? – det spørger du måske dig selv om. Vores mening er, at de er blevet så populære, fordi de har så enormt mange spil at vælge i mellem. Uanset om du er dreng eller pige, lille eller høj, så har Y8 spil for dig. Vi har venner og veninder der spiller hestespil, sjove spil, uhyggelige spil og selvfølgeligt sportspil. Alt sammen noget som du kan finde i store mængder hos Y8.

I Danmark elsker vi Y8!

VN:F [1.9.13_1145]
Giv stjerner hvis du elsker online spil:
Rating: 4.9/6 (77 votes cast)
Y8 har 10.000 gratis online spil - prøv Y8, 4.9 out of 6 based on 77 ratings

2 Kommentarer til Y8 har 10.000 gratis online spil – prøv Y8

  1. Frederik skriver:

    Jeg elsker bare Y8!!! Mig og mine venner spiller det hver dag i fritten

  2. Pingback: 3 sjove hjemmesider!