Pigespil hos Friv – her er vores 5 bud!

VN:F [1.9.13_1145]
Giv stjerner hvis du elsker online spil:
Rating: 5.0/6 (53 votes cast)

Hvis du gerne vil spille et rigtig sjovt pigespil, så har Friv det største og bedste udvalg.

Og det bedste af det hele er, at de er ganske gratis at spille!

Blandt andet kan du tage en kærlighedstest, så du kan se hvor godt dig og skolens flotteste fyr passer sammen, eller du kan også prøve det sjove og flotte hestespil. Mulighederne er mange og blandt de mere end 250 spil, kan du frit vælge hvilket du vil spille.

Vi har fundet 5 sjove pigespil hos Friv, som du skal spille!

Pony Adventure Pony Adventure - et sjovt hestespil på Friv
Mange piger elsker heste og hvis du også er én af dem, så er Pony Adventure måske noget for dig. Spillet går ud på, at du skal styre ponyen og den rytter sikkert igennem banen. Undervejs kommer der forhindringer, som du skal undgå, hvis du ikke vil miste liv. Spillet er rigtig flot lavet med de flotte og farverige baggrunde. Mens du ridder igennem banen, kan du tage et billede af dig og din hest, som du kan gemme på din computer. I hestespillet har du også mulighed for, at finde nyt tøj, hår og sågar en ny farve hest.

Love Tester Deluxe Love Tester Deluxe - find den du passer sammen med
Passer dig og skolens flotteste og sødeste fyr sammen? – det har du sikkert spurt dig selv om flere gange. Med Love Tester Deluxe fra Frivv kan du finde ud af det, ved hjælp af flere forskellige formler. Blandt andet kan du skrive jeres navne og så vil du i procent få af vide, hvor godt I passer sammen. En anden mulighed er, at skrive jeres fødselsdags datoer eller stjernetegn. Så hvor godt passer dig og din flamme egentligt sammen?

Draw Play Draw Play - tegn dig igennem banen i dette Friv spil
Hvor tit har du ikke tegnet, da du var lille? Sikkert ganske mange gange tror jeg! Med al den tegning er du sikkert blevet rigtig god til det og det kommer dig til gavn nu. I dette spil skal du nemlig tegne dig igennem de mange og baner, der byder på fare i alle afskygninger. Når du har tegnet en sikker vej igennem banen, så din lille ven kan nå sikkert til målet, så kan du styre ham godt igennem. Hvis du har tegnet forkert, så han rammer én af forhindringerne, så tegner du bare banen om igen.

Toffy Cat Toffy Cat - Hjælp katten Toffy igennem banerne
Her er et rigtig sjovt og flot adventure spil, som piger i alle aldre kan spille med stor fornøjelse! I spillet er du kassen Toffy og det gælder om at komme igennem banerne, mens du samlet oste, kød og alverdens andre madprodukter. Det er dog ikke helt uden risiko, at komme igennem banerne for rundt omkring lurer der farer, som du skal undgå, hvis du ikke vil miste liv. Der er rigtig mange baner, så her har du i hvertfald spilletid til de første mange timer.

Balloon Pets Balloon Pets - hjælp dyrene med at få mad
I dette Friv spil skal du sørge for at dyrene rammer ned i det korrekte kasser ved hjælp af en “skyder”. Det foregår simpelthen ved, at du med skyderen skyder efter ballonen, så dyret rammer ned i den korrekte madkasse. En kat skal selvfølgeligt have fisk og en hund vil gerne have kødben og så fremdeles. Skyd efter ballonen og sørg for at dyrene får den rigtige mad, så de bliver glade og tilfredse og så du kommer videre til næste bane.

Hvilket pigespil syntes DU er sjovest?
Det var vores 5 bud på sjove pigespil, men hvilke Friv spil spiller du? Skriv en kommentar herunder, så andre også kan prøve alle de sjove spil.

VN:F [1.9.13_1145]
Giv stjerner hvis du elsker online spil:
Rating: 5.0/6 (53 votes cast)
Pigespil hos Friv – her er vores 5 bud!, 5.0 out of 6 based on 53 ratings

Der er lukket for kommentarer.